El centre consta de tres plantes:

La planta baixa consta del rebedor i de tres aules de més de trenta metres quadrats. Cada aula consta de lavabos i canviadors adaptats pels infants. En aquesta planta també es troben la cuina, el magatzem, les aules polivalents i de psicomotricitat, i un pati de 200 metres quadrats.

El segon pis té tres aules, també de més de trenta metres. En aquesta planta es troben també la biblioteca i aula d’informàtica i un pati de 30 metres quadrats.

El tercer pis està format per dos aules, el despatx, el bany per adults, un safareig i un altre magatzem.

El centre realitza divisions d’aules del mateix curs per mesos, per poder adaptar les aules a les necessitats de cada infant i de cada grup d’edat:

  • De gener a juny
  • De juliol a desembre

El canvi d’una aula a l’altre es realitza al setembre coincidint amb el començament del curs.

Ossets / Koales / Aneguets

Edat del grup
4 - 12 Mesos
Tamany del grup
Màxim 8 nens
  • Corresponent a P0.
  • aquesta etapa es desenvolupa en un espai totalment equipat i habilitat pels més petits de la nostra llar d’infants. Aquí començaran a establir un vincle amb el món fora del nucli familiar. La classe està pensada per organitzar activitats acords a les necessitats dels nadons i té tots els recursos que permeten el benestar dels petits.

Lleons / Granotes / Girafes

Edat del grup
12 - 24 Mesos
Tamany del grup
Màxim 12 nens
  • Corresponent a P1.
  • Els nostres petits ja tenen un any o estan a punt de fer-lo. És un moment molt dolç dins la vida dels nens que comencen a descubrir un món ple d’experiències. Aquestes classes estan preparades per emfatitzar l’experimentació i les activitats, tals com comptes, cançons, jocs, etz… que els ajuda a desenvolupar-se i relacionar-se amb l’entorn i amb els companys.

Ratolins / Abelles

Edat del grup
24 - 36 Mesos
Tamany del grup
Màxim 15 nens
  • Corresponent a P2.
  • En aquestes classes el centre disposa de tot el material idoni per consolidar els aprenentatges que els nens han anat adquirint en els anys anteriors. Són classes que s’ajusten a una educació més focalitzada en el programa que incorpora anglés, informática i aprendre a cultivar valors amb animals a la mini-granja, entre d’altres activitats.
  • És el pas previ a l’educació infantil reglada, P3, on accedeixen amb moltes ganes i curtits, gràcies a l’experiència que agafen prèviament.

GALERIA FOTOGRÀFICA DEL CENTRE

[supsystic-gallery id=9]